Ure til børn

Et armbåndsur til børn er noget helt særligt, det er en god og sjov måde hvorpå dit barn kan lære klokken at kende. Børneure findes oftest med sjove motiver og unikke farver og det i sig selv gør at børn elsker at have et ur på.

Ønsker dit barn sig et ur så har vi her på siden et præsentabelt udvalg af fantastiske armbåndsure til børn. Du vil kunne finde børneure med sjove motiver, børneure med stopur, børneure med superhelte og meget mere i udvalget nedenfor.

Viser 1–48 af 62 resultater

Børneure der er behagelige at have på

Børn bevæger sig utrolig meget og det er derfor vigtigt at dit barn har et ur der er behageligt at have på. Det er også vigtigt at du finder et ur der kan tåle lidt flere knubs end et voksent ur.

Ure til børn med gummiremme er meget praktisk af flere årsager. Det er for det første let at holde uret rent, samtidig med at det er et ur der er utrolig slidstærkt. Heldigvis findes der utrolig mange fine børneure med gummiremme, som har et både flot og spændende design.

 

Et ur til børn gør det nemt at lære klokken

Det er en stor ting for et barn at få et ur, mest fordi mange voksne har et armbåndsur på, så derfor kan det virke helt prestigefyldt for et barn at have ur på. Der er generelt mange fordele ved at du giver dit barn et ur, nemlig det mest logiske, at dit barn har nemmere ved at lære klokken.

Flere børn forstår nemmere klokken når der er visere på, så digitale ure kan drille lidt og det kan være en klar ulempe hvis dit barn først er ved at lære klokken at kende.

Et ur med visere er derfor et godt valg hvis det er første gang dit barn skal have et ur.

 

Armbåndsure til drenge

Når man er dreng er man aktiv og der er fart over feltet. Der bliver spillet fodbold, leget i sandkasser og et par timer foran iPad'en er bare det bedste! Så et ur der er slidstærkt er helt sikkert en fordel når der skal vælges ur til en dreng.

Som noget helt særligt vil du kunne finde ure fra kendte film. Smarte Star Wars ure, Superhelte ure, Disney ure og meget mere. Der er derfor rig mulighed for at finde et ur der passer perfekt til dit barn.

Er din dreng vild med sport vil det også være muligt at finde armbåndsure med fodboldmotiver. Hvis dit barn selv dyrker sport kan det være en fordel at vælge et ur med stopur.

 

Søde ure til piger

De fleste piger elsker Frozen, disney og prinsesser, så derfor er det os en kæmpe ære at kunne meddele at der netop i denne kategori befinder sig ure med lige netop disse motiver. Ur med frost motiv er et kæmpe hit og står øverst på mange pigers ønskeliste.

Der er også et bredt udvalg af armbåndsure med søde diamanter, fine motiver og flotte farver.

Som udgangspunkt findes der jo egentlig ikke drengeure og pigeure, for det er individuelt hvad hvert barn foretrækker. Så derfor er det en god idé at du tager dit barn med på råd når der skal vælges nyt ur.

 

Digitale børneure

Ure med digital urskive henvender sig oftest til lidt større børn, altså børn der allerede kender klokken og derfor godt kan finde ud af aflæse digitale ure.

Fordelen ved et digitalt armbåndsur er at urene har lidt flere funktioner end et armbåndsur med visere. De fleste digitale ure har stopurs funktion. Derudover er det de ure der klare sig bedst under vand. Langt de fleste ure med digital urskive er vandtæt til 100 meter, hvilket betyder at dit barn sagtens kan hoppe i vandet om sommeren uden at du skal være bekymret for om uret i stykker.