Urbokse

Beskyt dit ur/ure med en fin urboks, så er du nemlig sikker på at dit ur ikke får ridser eller andre små skader. Er du på udkig efter en rigtig lækker boks til dit ur, så er du landet på den helt rigtige side. Vi har fundet de bedste urbokse/urkasser der findes på markedet.

Denne kategori består udelukkende af urbokse af den bedste kvalitet. Elsker du at have flere forskellige ure til forskellige begivenheder, så vil du også her kunne finde større urbokse hvor der er plads til opbevaring af flere ure af gangen.

Viser 1–48 af 52 resultater

Urbokse er den perfekte løsning

Urbokse, eller urkasser som de også hedder, har det formål at skulle kunne opbevare dit ur uden det tager skade. På den måde kan du passe godt på dit ur så du har mulighed for at have dit ur i mange år. Hvad end du har et dyrt ur eller et mere almindeligt ur, er det en god idé at du passer på det.

De fleste mennesker lægger sit ur på deres natbord eller deres badeværelse, så det på den måde får en fast plads hvor man altid kan finde det. Men når du lægger et ur fra dig, kan du være uheldigt at det får små skader, ridser og lign. der gør at uret med tiden bliver mindre kønt at se på. Det er uheldigt og ikke spor rart hvis det er et ur du er rigtig glad for.

Der kan også opstå det problem at du ved et uheld kan komme til at skubbe til dit ur så det falder på gulvet og det lander forkert så glasset går i stykker. Så må du gå den tunge gang til urmageren for at få skiftet glasset.

 

Urkasser i god kvalitet

Først kan det svært at se hvorfor det er fornuftigt at anskaffe sig en urkasse. Det er lige indtil du kommer til at tænke på de ovenstående konsekvenser, eller når du første gang står med en lækker urkasse i hånden og ser hvor fin en løsning det i virkeligheden er.

Du kan finde urbokse der er fremstillet af forskelligt materiale og med forskelligt udseende, så du med sikkerhed kan finde noget der passer perfekt ind i dit hjem og til din stil.

Du kan blandt andet finde urbokse der er fremstillet af træ, urbokse der er lavet af kunstlæder, urbokse der er lavet af carbon, samt urbokse der er fremstillet af ægte læder.

Indersiden af uboksene er oftest beklædt med enten blødt fløjl stof eller andet blødt kvalitets stof der er med til at passe på dine ure.

Urbokse giver dig også mulighed for at kunne have dine ure stående fremme så du hele tiden har dem indenfor rækkevidde. De fleste urbokse har nemlig glas i låget så du nemt kan udvælge det ur du ønsker at have på næste gang.

 

Billige urbokse du vil elske

Der findes så mange forskellige urbokse og ikke alle er ens. Kasserne er forskellige alt efter hvor mange ure der kan være i og findes i flere forskellige designs. Det er heller ikke alle urbokse der fylder lige meget, det gør at de fleste urbokse har en størrelse så du kan gemme dem væk i din skuffe.

Du kan også vælge at anskaffe dig en urbakke eller en watch winders.

De forskellige urbokse har af logiske årsager forskellige priser, men langt de fleste urbokse har en formidabel pris hvor alle kan være med. Igen kommer det an på hvilke materiale du ønsker at din urkasse skal være fremstillet af. Vi har i hvert fald gjort os umage med at udvælge et bredt udvalg af gode og billige urbokse.

Hos Ditur.dk kan du vælge urbokse hvor du får et eller to ure med i købet. Det er en super lækker løsning der er perfekt for dig der elsker at have forskellige ure at skifte imellem.

 

Urbokse med plads til mange ure

Er du en der samler på ure vil det glæde dig at vide at du her på siden faktisk har mulighed for at kunne vælge urbokse hvor der er plads til intet mindre end 20 til 30 ure. Det giver dig mulighed for at kunne have alle dine ure samlet på et sted.

Det kan også være at du bor sammen med en der også har en masse ure, så i sammen kan have en kasse hvor de bliver opbevaret.

De fleste vælger urbokse hvor der er plads til imellem 2-5 til10 ure.

 

Tasker til ure

Hvis du tit er på farten og søger en god løsning til opbevaring af dit ur, så har du også her mulighed for at kunne fine tasker der beskytter dit ur.

De fleste tasker er fremstillet af læder eller kunstlæder og er af god kvalitet så du kan være sikker på at dit ur når sikkert frem til destinationen.