Smartwatch

Smartwatches er blevet utrolig populære og det er ikke uden grund. De smarte urer giver dig et overblik over alt du behøver. Se dine mails, modtag opkald, tjek din kalender og se hvor langt du løber på din løbetur. Vi har samlet de bedste smartwathes fra kendte mærker til fantastiske priser.

Viser alle 33 resultater

Populære smartwatches til formidable priser

Er du på udkig efter et smartwatch der matcher alle dine behov, så tør vi godt love at det lige netop er det du kan finde her hos os. Vi bestræber os nemlig på at finde alle de bedste smartwatches til de bedste priser, så du kun behøver at kigge et sted.

Smartwatches er blevet utrolig populære og mange venter spændt på at der kommer en ny version af det smartwatch man allerede har i forvejen. Mange ønsker nemlig at have det nyeste og bedste ur, så man er helt opdateret.

Er du tilhænger af smartwatches så vil det glæde dig at se at vi her på siden har formået at finde frem til de bedste smartwatches på markedet. For her hos Mr.Watch skal du altid føle at du får den bedste service.

 

Smartwatches fra kendte mærker

Vi har bidt mærke i at langt de fleste helst vil have et smartwatch i et af de kendte mærker som f.eks. Samsung, apple, Hiawei,Garmin, Fitbit, Michael Kors og mange flere. Derfor vil du selvfølgelig også kunne finde ure fra lige netop disse mærker her på siden.

Et Smatwatch er noget der sidder på dit håndled det meste af dagen og det bliver dermed en vigtig accessoires i dit liv. Har du haft et Smartwatch før, så brugte du helt sikkert dit smartwach til at holde styr på både aftaler, mails, beskeder og meget andet.

Udseendet på et smartwatch har virkelig derfor virkelig meget at sige. Ikke alle ure er lige pæne at se på og det er selvfølgelig smag og behag der er afgørende for hvilket ur du vælger. Så derfor er det ekstra dejligt at der er flere og flere kendte mærker der vælger at lave smartwatches, for så har du mulighed for at kunne vælge imellem en masse forskellige slags.

De fleste urer passer selvfølgelig til alle slags smartphones, men der er urer der snakker bedre sammen med telefoner fra samme mærke. Her er der tale om blandt andet Apple smartwatches.

 

Et smartwatch er sundt for dit helbred

Eller det vil sige, at hvis du formår at bruge dit smartwatch rigtigt er det sundt for dit helbred. Har du sat notifikationer til og dit ur bimler og bamler med notifikationer konstant, så er det ikke særlig sundt i længden for dit mentale helbred. Men hvis du formår at bruge dit ur med god fornuft, så kan du opleve at dit ur giver dig en bedre mental ro.

Udover at du kan holde styr på din kalender kan du også bruge dit ur til dit fysiske helbred.

De fleste Smartwatches har nemlig flere funktioner hvor du kan tracke hvor mange skridt du tager i løbet af en dag, samtidig med at du har mulighed for at kunne tracke dine løbeture, samt måle din puls. Du kan få flere funktioner der hjælper dig med at trække vejret ordentligt, så du kommer helt ned i gear og husker at få slappet af. Generelt er der mange muligheder for at kunne bruge dit ur til at hjælpe dig godt i gang med en sundere livsstil.

Der er utrolig mange smartwatch ejere der bruger deres ure når de træner så de kan få et fuldt overblik over hvor meget de får ud af deres træning. Det er en perfekt løsning hvis du ønsker at holde øje med hvordan du udvikler dig, samt hvor mange kalorier du får forbrændt i løbet af en dag.

Det er nemt at se hvorfor urene bliver kaldt “smart” det er en fantastisk smart måde at holde sig opdateret og få styr på en sundere livsstil.

 

Digitale urer der henvender sig til mænd

Der findes som sådan ikke smartwatches der henvender sig mere til mænd end kvinder, men der er forskel på hvor stor en rem der er på urene. Flere smartwatches har også en lidt mere bred skive som gør at den passer bedre på armen af en mand.

Det er som sagt remmene der indikerer om det er et ur til en mand eller en kvinde. Der er mange fede ure med brede læderremme der har et stilrent og lækkert design. Er du mere til den sporty udgave kan du også her finde urer der passer perfekt.

Du går altså ikke galt i byen i denne kategori da der er rig mulighed for at finde et ur i det design der passer bedst til dig.

 

Hvilke urer passer bedst til kvinder

Langt de fleste urer er unisex modeller der passer til alle slags køn. Derfor er det helt op til dig hvilket look du ønsker at dit smartwatch skal have. Der findes dog urer med slanke remme der er mere feminine.

Michael Kors har blandt andet lavet flere slags smartwatches der henvender sig direkte til dig der elsker et feminint og diskret ur.

Er du til et neutralt sporty ur, kan du ligeledes finde det i denne kategori.

Som du kan se er der nok urer at finde her på siden. Det er bare med at holde øje med vores side så du hele tiden er opdateret på hvilke smartwatches der er kommet på markedet, samt hvilket urer der er på tilbud.