Dykkerure

Her har du et stort udvalg af fantastiske dykkerure der egner sig perfekt til mindre eller større dykketure. I udvalget nedenfor kan du finde ure der kan klare svømmeture, samt ure der kan tåle de helt store dyk ned til 20 ATM/200M samt 100 ATM/1000 meter. Så lige meget om du er en erfaren dykker eller blot en der elsker at svømme, kan du være sikker på at du kan finde det du søger i udvalget nedenunder.

Stort udvalg af billige kvalitets dykkerure til mænd:

Viser 1–48 af 243 resultater

Kvalitets dykkerure til faste lave priser

Når du er ude at dykke skal du kunne regne med dit ur. Du skal have mulighed for at kunne have overblik over hvor lang tid du har været nede at dykke, samtidig med at du skal kunne se hvad klokken er. Flere dykkerure viser også hvor langt du er nede du befinder dig. Det giver en god overordnet overblik over dit dyk og du har dermed mulighed for at kunne passe på dig selv.

 

Her er det dykkerur du skal vælge

Hvis det er første gang du er på udkig efter et dykkerur så kan det være svært at vide hvilket dykkerur du skal vælge og hvad de forskellige ure egentlig kan. Selvom der står at et ur er vandtæt er det ikke ens betydning med at du kan dykke med det. Pga. det tryk der er under vandets overflade vil nogle ur ikke kunne klare mosten.

Det kan som nybegynder også være svært at aflæse ATM og vide helt præcist hvilket ur man skal vælge. Derfor har vi lavet et lille skema nedenfor så du kan se hvilke ure der kan tåle hvad:

 

ATM og METER: Det betyder det:
0 ATM/0 meter Uret kan slet ikke tåle vand og er derfor ikke beregnet til dykning.
1 ATM/10 meter Uret kan tåle enkelte dråber vand og er også resistens over for en smule sved.
3-5 ATM/30-50 meter Her har du et ur der kan godt kan tåle regn eller hvis du skulle være uheldig at blive sprøjtet til med vand.
10 ATM/100 meter Ure der kan tåle 10 ATM/100 meter er ure du kan have på under en svømmetur. Ure med 10 ATM/100 vil også kunne holde til at du har det på når du er i bad.
20 ATM/200 meter Her har du et perfekt ur hvis du elsker at snorkle.
100 ATM/1000 meter Er du på udkig efter et rigtig godt dykkerur som du kan have med når du dykker med flaske, så er det ure i denne kategori du skal vælge.

 

Vi håber at det ovenstående skema kan hjælpe dig godt på vej når du skal vælge et nyt dykkerur. Mange tror at når der står f.eks. 100 meter, så er det fordi du sagtens kan dykke 100 meter ned med uret på, men det er desværre ikke sådan det forholder sig. Det er trykket fra vandet der bestemmer hvor langt et ur kan gå ned under vandet. Det er også værd at bide mærke i at vandet i svømmehallen er meget mere anderledes end det der er i f.eks. havet.

 

Hvad kan der ske hvis jeg dykker med et ”forkert” dykker ur?

Det er ganske simpelt, det kan gå i stykker. Der kan f.eks. opstå kondens i dit ur, hvilket betyder at vandet du har fået ind i uret, vil kunne ødelægge dit dykkerur. Er der først kommet kondens i dit ur, bør du få det lavet, for selvom det ser ud til at være gået væk så kan det stadig godt beskadige uret.

Kondens kan opstå ved langt de fleste dykkerure, især hvis uret er rigtig koldt og efterfølgende bliver udsat for varme. Som du kan se er et dykkerur noget du skal passe godt på, ikke at urene er skrøbelige, men det er vigtigt at følge de instruktioner der følger med uret.

 

Stort udvalg af dykkerure til mænd

Det er super fedt at dykke. Den frihed man føler når man lægger der i vandet er ubeskrivelig og for mange mennesker er det et frirum hvor de kan glemme alt og for en stund og blive et med vandet og naturen. Det er derfor ikke så underligt at flere og flere vælger at dykke. Det er i sandhed en undervurderet ting.

Her hos Mr.Watch forstår vi vigtigheden i at du får vist det bedste udvalg af dykkerure, så du udelukkende har kvalitets ure at vælge imellem. Det kan være svært at vælge imellem de mange ure, derfor kan du være sikker på at du her hos os kun får vist de bedste af de bedste dykkerure der findes.

Du kan finde flere forskellige slags dykkerure der ikke ligner det man forbinder med et dykkerur. Der findes så mange fine designs og er du vild med klassiske ure, vil det helt sikkert glæde dig at vide at der også findes dykkerure med et klassisk look.

 

Dykkerure fra kendte mærker

Det er ikke alle der går op i mærker når der skal vælges et ur, bare uret kan det det lover og kvaliteten er i top, så er det godt. Men kendte mærker gør bare at man som forbruger kender lidt til deres baggrund og ved lidt om kvaliteten på urene. Det samme er selvfølgelig gældende for dykkerure.

Der er mærker der specialisere sig indenfor dykkerure og det betyder også at du kan være helt sikker på at finde et rigtig godt dykkerur.

Skal du være sikker på at finde et godt dykkerur, bør du kigge efter et Casio G-shock ur. De laver virkelig fede ure der passer perfekt til en dykkertur.

 

Gode dykkerure til lave priser

Det er tit at prisen afspejler kvaliteten på det produkt du køber, men her på siden går vi ikke på kompromis med kvaliteten. Vi går derimod op i at du får vist de bedste tilbud der findes, så du har mulighed for at spare penge, samtidig med at du får et ultra godt ur hvor kvaliteten er i top.

Når man dykker er det vigtigt at udstyret er i orden, det er trodsalt ikke helt ufarligt at dykke, så det er også vigtigt at dit ur kan leve op til de forventninger der er til et godt dykkerur. Derfor skal du vide at det er noget vi her hos Mr.Watch tager meget seriøst. Din sikkerhed er vores absolut første prioritet.

Har du spørgsmål vedrørende dykkerure, så skal du ikke være bange for at kontakte ditur.dk. De er virkelig serviceminded og der vil du med sikkerhed kunne få de svar du søger.

Vi håber at vi her på siden har kunne hjælpe dig godt på vej så du kan vælge dit nye dykkerur.