Megir

Megir ure

Megir er en af de mange urproducenter, som vi fører hos Mrwatch.dk. Megir er en ny men yderst stolt urproducent, som kun producerer ure til mænd. Det betyder, at der lægges 100 % fokus på maskuline designs, og der er ikke sparet på de flotte finesser. Derfor får du meget for pengene med et ur fra Megir. Vi er stolte af at være blandt de første i landet til at forhandle Megir ure, og vi er overbevidste om, at du vil synes rigtig godt om vores udvalg.

Viser 1–48 af 125 resultater

Elegante designs til enhver mand

Kvalitet og luksuriøse designs er blandt Megirs varemærker, og derfor kan du finde et flot og varieret udvalg af herreure her, som passer til enhver lejlighed. Her kan du få flotte ure i brunt eller sort læder med både hvide og sorte urskiver samt klokkevisere i smuk guldfarve. Her er i sandhed tale om flotte ure, som med garanti vil klæde dig.

Udvalget indebærer også flotte stofremme i striber bestående af forskellige farver, hvor urskiven kan fås i både hvid, sølv og sort. Udvalget er mange, og derfor handler det blot om, at du finder netop det ur, som du synes bedst om.

Flotte ure med kronometer

Megir gør noget ganske særligt ud af deres ure, og derfor finder du et kronometer på alle deres ure. Et kronometer fungerer som et stopur, og forskellen på et kronometer og en kronograf er, at kronografen anvender den store sekundviser til at tælle sekunder, mens et kronometer anvender de mindre subdials som sekundtæller. Dette er en stor fordel, da sekundviseren fortsætter med at tælle sekunder som normalt, også selvom du ønsker at benytte dig at kronometeret. Stopursfunktionen starter du, ved at benytte dig at trykknapperne på højre side af urskiven, og reaktionstiden er fantastisk hurtigt, hvilket giver dig et meget præcist resultat.

Høj kvalitet til lave priser

Med et ur fra Megir er du garanteret en høj kvalitet, og dertil er ure blandt de billigste på markedet, hvilket er et bevidst valg fra Megir. Her er ønsket, at alle skal have råd til at bære flotte ure, og uden at dette går på kompromis med kvaliteten. Derfor finder du alle Megir ure til priser under 1000 kr., og du skal derfor ikke tømme hele din opsparing for at købe et kvalitetsur.

Vi forhandler alle Megirs nyeste og mest populære produkter

Hos Mrwatch.dk gør vi meget for at levere det absolut bedste udvalg af Megir ure i landet, og derfor forhandler vi naturligvis også alle Megirs ure, og sørger for konstant at holde os opdateret på, hvornår der kommer nye produkter fra Megir. Derfor vil du altid kunne finde de nyeste produkter fra Megir på vores hjemmeside.

Blandt deres forskellige serier finder du ”Sailor” serien, som kan minde lidt om de verdenskendte Daniel Wellington ure. Her er der tale om flotte ure med stofremme i forskellige striber, og de går særligt godt til hverdagsbrug også, hvor de er elegante men med en meget fin balance.

Til det mere fine brug er serierne ”Master” og ”Nero” svære at komme udenom. Her er der tale om ure med flotte læderremme af høj kvalitet, og det går utrolig godt til jakkesæt og skjorter i nærmest alle farver.

Hurtig levering

Service er blandt vores varemærker hos Mrwatch.dk, og dertil har vi samlet et stort udvalg af flotte ure fra Megir, således at vi altid kan tilbyde dig kvalitetsure fra Megir til en rigtig god pris. Derfor gør vi alt for at have et stort udvalg af Megir ure på lager, så du kan bestille netop det Megir ur, du ønsker, og så få det leveret i løbet af ganske få hverdage. Vi ved, hvor vigtigt et ur er for dig, og derfor finder vi det helt naturligt, at du kan få leveret hurtigst muligt.